Nedis, your smart business partner

Nedis har været førende på markedet for forbrugerelektronik i over 35 år. Vi tilbyder vores partnere et bredt og rentabelt udvalg af elektronik-relaterede løsninger til deres kunder, baseret på de nyeste teknologier og innovationer, som tager de nyeste trends til sig. Det er vores mål, at alle skal være tilfredse med intelligente produkter og løsninger, som giver god valuta for pengene.

Vores forretningsløsninger

Nedis®, varemærket

Gør livet smartere, nemmere og sundere. Nedis® giver dig et komplet udvalg af kvalitetsprodukter, som giver fuld valuta for pengene og passer perfekt til din kundes daglige behov.

Lær dem at kende nu

Løsning med privat mærkning

Styrk dit produktsortiment med dit eget mærke. Vi kan tilbyde dig et komplet koncept for privat mærkning med fuld service, herunder leverandørsøgning, kvalitetskontrol, design og logistik.

Lær dem at kende nu

Mængdetilbud

Få det fulde udbytte af dit produktsortiment ved at bestille på en intelligent måde. Maksimér din fortjeneste, og sikr, at du opfylder kundens behov.

Lær dem at kende nu

Komplet tilbud til forskellige virksomhedsbehov

Vi er din intelligente forretningspartner, fordi vi ikke blot tilbyder vores produkter, men også tager os af processen startende med leverandørvalg, fremstilling af emballagen, design og visning af produktet, den faktiske forsendelse og endnu mere. Vælg din type virksomhed for at få mere at vide: 

Vores intelligente værktøjer, til dig

Vi er stolt samarbejdspartner for mere end 50.000 tilfredse kunder. I løbet af årene har det resulteret i en dyb forståelse af markedet og forskellige intelligente værktøjer for vores partnere.

Nedis, your smart business partner

 

Din intelligente forretningspartner

 • Intelligent branding
  Vi har i 2018 med stolthed introduceret Nedis® med et nyt håndskrevet logo; håndskrevet, fordi det er vores underskrift på et personligt mærke. Vi elsker elektronik, der gør dit liv nemt, bekvemt og sjovere. Nedis er dit intelligente valg, og vi udfører det for dig, med dig. 
 • Intelligent vejledning
  Vi holder vores øjne og ører åbne og stræber efter at være den hurtigste følger inden for elektronik-relateret tilbehør, produkter og komplette intelligente løsninger. Hver måned tilføjer vi 100 nye produkter til vores omfattende sortiment. Alle vores produkter tilbyder fremragende valuta for pengene. Dette giver dine kunder et klart valg og et intelligent alternativ til A-mærker.
 • Intelligent blanding
  Vores intelligente salgskoncept giver dig mulighed for nemt at tilpasse og berige dit sortiment. Du kan tilføje nye produkter uden at blande mærker, så du undgår at forvirre dine kunder. De 3 pakkelinjer - Fresh Green, Stylish Titanium og Trend - matcher hinanden og hjælper dig med at skille dig ud i forhold til konkurrenterne.
 • Intelligent salg
  Nedis tilbyder dig et komplet sortiment af det bedste udvalg inden for apparater og tilbehør, der passer perfekt til hvad moderne forbrugere er på udkig efter. Med 4.000 nye Nedis-produkter på lager går du aldrig glip af en salgsmulighed. Desuden forsyner vi dig med helt nyt POS (point of sale) materiale, displays, fremvisningsplader, diskdisplays, produkt-feeds, billeder og vælg-selv-emballage med tydelige ikoner.
 • Intelligent drift
  Vores fuldt optimerede forsyningskæde er baseret på stærke støtter som f.eks. vores kontorer i Asien og vores langvarige samarbejde med pålidelige partnere siden 1982. Vi giver dig det nyeste, relevante produktsortiment. Desuden er vi stolte af, at alle vores produkter er certificeret og produceret i henhold til amfori BSCI-standarder.
 • Intelligent service
  Når du samarbejder med Nedis, vil du få at gøre med virkelige personer, der kender dig og er der for dig. Vi sikrer tilgængelighed og levering af de rigtige produkter på rette sted og til rette tid. Bestilling foretages nemt via vores webshop, appen scan-for-bestilling eller datafeed via EDI. 

Er du interesseret i at få Nedis som partner?

Bliv forhandler, og få fuld adgang til vores webshop. Eller kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål.