Høje standarder og jævnlige test

Du vil gerne kunne tilbyde dine kunder produkter af høj kvalitet. Ligesom os! Vores produkter opfylder de højest mulige produktstandarder. Vi kontrollerer vores leverandører regelmæssigt og tester kvaliteten af alle vores produkter for at sikre en ensartet kvalitet. 

Hvorfor compliance og kvalitet som en garanti for vores slutbrugere?

Nedis har udviklet en proprietær tilgang til indkøb af produkter, som omfatter:

 

Fabriksrevisioner 

Med særligt fokus på RoHS-egenskaber og arbejdsforhold;

Produktudvikling 

Alle aspekter af produkterne kontrolleres og godkendes, før de introduceres;

Analyse af produktideer

Valg af fabrikker, der tilbyder det mest hensigtsmæssige produkt.

Nedis' kvalitetsingeniører arbejder tæt sammen med leverandører og fabrikker for at sikre overholdelse af EU-lovgivningen samt specifikke funktioner, der gør produktet unikt. Disse krav er beskrevet i detaljerede specifikationer, som gennemgås af begge parter på hvert trin i produktionen. Når produktionen er færdig, udfører vores professionelle QC-inspektionsteam sine kontroller, før varerne sendes. Alt dette resulterer i en sikker og glad slutbruger af Nedis-produkter!

 

 

 

Kvalitet som en del af vores intelligente forretning

Vores kvalitetsteam udfører intensive inspektioner før forsendelse på baggrund af risikovurdering og statistiske metoder (AQL Niveau II). Ethvert kvalitetsproblem vil medføre forbedringer af produktet/processen. Disse præventive tiltag gør os i stand til at sikre en ensartet kvalitet.

  • Inspektion før forsendelse
  • Klagebehandling
  • Produkt- og procesforbedringer

 

Miljøvenlig

FSC-certificeret træmasse

Anvendes i emballage

Naturligt blæk

Anvendes til emballage og manualer

Genanvendt emballage

Æskerne er lavet af genbrugsmaterialer

Udskift plastemballage

Vi erstatter plastik med biologisk nedbrydelige materialer til emballage.

Mindre kasser

Vi kan lide at sende produkter, ikke luft

Digital manual

Den trykte manual indeholder kun det nødvendige minimum af information;

Leverandører får besøg af kinesisk team

Færre rejser fra Europa til Asien

Reducer strømforbruget

Ved at købe produkter, der bruger mindre energi, er vores produkter miljøvenlige. 

Amfori BSCI for sundhed, sikkerhed, miljø og dokumentation

Nedis forsøger at være Amfori BSCI-kompatible. Det betyder, at alle vores
produkter er produceret på sikre arbejdspladser, hvor menneskerettighederne respekteres, og arbejdere har kontrakter i henhold til den nationale arbejdslovgivning. 

Amfori, et verdensomspændende socialt overensstemmelsesinitiativ, der arbejder for at forbedre arbejdsforholdene på leverandørfabrikker verden over og bæredygtige forsyningskæder.

 

Demonstration af overholdelse

Nedis tilbyder dig et komplet udvalg af produktinformation for at sikre, at produktet overholder reglerne og er af høj kvalitet.

 

Overensstemmelseserklæring

En overensstemmelseserklæring er et dokument udstedt af Nedis, som bekræfter, at et forbrugerprodukt opfylder de lovmæssige krav og sikkerhedsstandarder.

Erklæring om ydeevne

En ydeevnedeklaration leveres af Nedis for at deklarere produkternes ydeevneegenskaber og sikre, at de opfylder kravene i gældende regler og standarder.

Sikkerhedsdatablad

Et sikkerhedsdatablad (SDS) giver oplysninger om sikker håndtering, opbevaring og potentielle farer ved et kemisk stof eller en blanding, hvilket sikrer brugernes og miljøets sikkerhed.

Energimærke

Et energimærke er et standardiseret mærke, der sættes på apparater eller produkter for at give information om deres energieffektivitet, hjælpe forbrugerne med at træffe informerede valg og fremme energibesparende praksis.

IUCLID-filer 

International Uniform Chemical Information Database-filer er standardiserede elektroniske dokumenter, der bruges til at indsamle og lagre data om kemiske stoffer. De indeholder oplysninger som sammensætning, egenskaber og toksikologiske data til reguleringsformål og risikovurdering af produkter i henhold til REACH-lovgivningen.

Manual og opdateringer

Den fulde brugsanvisning/brugervejledning eller den nyeste firmware til din enhed følger med Nedis-produkterne. 

Indførelse af produkter som vores egne

Hvert nyt produkt, vi indfører, gennemgår strenge laboratorietest for at sikre de højest mulige produktstandarder. For at få vist Overensstemmelseserklæring, Materialesikkerhedsdatablade og særlige produktcertificeringer, skal du blot gå ind på produktoplysningssiden for det pågældende produkt og klikke på knappen (se alle dokumenter). Hvis du har spørgsmål eller vil anmode om et dokument, kan du kontakte os.

Leverandørkontrol

Vi udfører regelmæssigt leverandørundersøgelser og følger op på resultaterne for at sikre, at vi konsekvent kan levere det korrekte niveau af produktkvalitet til dig hver gang. Dette omfatter:

  • Leverandørundersøgelse
  • Undersøgelse af logistik og kvalitet
  • Leverandørudvikling

Kundeservice

Du vil tilbyde dine kunder god valuta for pengene. Ligesom os! Vi sikrer tilgængelighed og levering af produkter på rette sted og til rette tid. Selv direkte til dine kunder.

Ved at vælge Nedis-produkter vælger du også personlig service. En dedikeret produktspecialist vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål fra dig og din kunde. 

Som en ekstra foranstaltning arbejder vores kvalitetsteam tæt sammen med vores Product Managers og producenter for at løse ethvert problem, der måtte opstå.

Er du interesseret i at få Nedis som partner?

Bliv forhandler, og få fuld adgang til vores webshop. Eller kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål.