Kvalitet, en del af vores intelligente forretning

Høje standarder og jævnlige test

Du vil gerne kunne tilbyde dine kunder produkter af høj kvalitet. Ligesom os! Vores produkter opfylder de højest mulige produktstandarder. Vi kontrollerer vores leverandører regelmæssigt og tester kvaliteten af alle vores produkter for at sikre en ensartet kvalitet. 

Amfori BSCI for sundhed, sikkerhed, miljø og dokumentation

Nedis forsøger at være Amfori BSCI-kompatible. Det betyder, at alle vores
produkter er produceret på sikre arbejdspladser, hvor menneskerettighederne respekteres, og arbejdere har kontrakter i henhold til den nationale arbejdslovgivning. 

Amfori, et verdensomspændende socialt overensstemmelsesinitiativ, der arbejder for at forbedre arbejdsforholdene på leverandørfabrikker verden over og bæredygtige forsyningskæder.

Indførelse af produkter som vores egne

Hvert nyt produkt, vi indfører, gennemgår strenge laboratorietest for at sikre de højest mulige produktstandarder. For at få vist Overensstemmelseserklæring, Materialesikkerhedsdatablade og særlige produktcertificeringer, skal du blot gå ind på produktoplysningssiden for det pågældende produkt og klikke på knappen (se alle dokumenter). Hvis du har spørgsmål eller vil anmode om et dokument, kan du kontakte os.

Leverandørkontrol

Vi udfører regelmæssigt leverandørundersøgelser og følger op på resultaterne for at sikre, at vi konsekvent kan levere det korrekte niveau af produktkvalitet til dig hver gang. Dette omfatter:

  • Leverandørundersøgelse
  • Undersøgelse af logistik og kvalitet
  • Leverandørudvikling

Kvalitet som en del af vores intelligente forretning

Vores kvalitetsteam udfører intensive inspektioner før forsendelse på baggrund af risikovurdering og statistiske metoder (AQL Niveau II). Ethvert kvalitetsproblem vil medføre forbedringer af produktet/processen. Disse præventive tiltag gør os i stand til at sikre en ensartet kvalitet.

  • Inspektion før forsendelse
  • Klagebehandling
  • Produkt- og procesforbedringer

Kundeservice

Du vil tilbyde dine kunder god valuta for pengene. Ligesom os! Vi sikrer tilgængelighed og levering af produkter på rette sted og til rette tid. Selv direkte til dine kunder.

Ved at vælge Nedis-produkter vælger du også personlig service. En dedikeret produktspecialist vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål fra dig og din kunde. 

Som en ekstra foranstaltning arbejder vores kvalitetsteam tæt sammen med vores Product Managers og producenter for at løse ethvert problem, der måtte opstå.

Er du interesseret i at få Nedis som partner?

Bliv forhandler, og få fuld adgang til vores webshop. Eller kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål.