Gode hylder sælger bedre!

Attraktive hylder med komplementære produkter hjælper dig med at sælge mere! 

 

Kom i kontakt med os

 
 

Den perfekte blanding af produkter

For at give dine kunder den bedste oplevelse i din butik, er det nødvendigt at have en velplanlagt hyldeplan. Nedis skaber den perfekte blanding af produkter og leverer de bedste resultater for din virksomhed.

 

Vi forstår, at hver butik har sine egne behov og præferencer. Med Nedis' hyldeplaner sørger vi for, at dine bedst sælgende produkter præsenteres på en måde, der supplerer dem og maksimerer deres synlighed.

   

Design baseret på data og resultater

Vores hyldeplaner er baseret på en grundig analyse af dine salgsdata og produkternes anvendelsesmuligheder. Der kan foretages små justeringer baseret på personlige præferencer.

 

Vi leverer og monterer alt på stedet, eller du kan vælge bare at følge planen og selv bygge hylden. Du vælger, hvad der fungerer bedst for dig!

 

Gør din butik kundevenlig og iøjnefaldende. Nedis kan lave en hyldeplan, der er klar til at sælge.

 

Lidt inspiration  


 

Fås til alle Nedis-produkter

Vi laver hyldeplaner til alle produkter, der er tilgængelige hos Nedis. Ud over et perfekt produktdisplay kan vi også levere POS-materiale til at understøtte en perfekt produktpræsentation; 

 

Andre måder, hvorpå Nedis hjælper dig med at sælge

Støtte til e-handel

Nedis EDI er en backend-forbindelse, der tilbyder dig en automatiseret informationsstrøm mellem vores og dine systemer. Information og processer som produktdata til din webshop eller butik, (automatiserede) ordrer, bekræftelse, levering og fakturaregistreringer. Ved at oprette forbindelse kan du spare tid, reducere fejl og spare penge, mens du fokuserer på det, der er vigtigt: din forretning.

 

Udstillinger i butikken

Præsenter dit Nedis-produktsortiment på den bedst mulige måde med præsentationer i butikken for at øge dit salg, informere dine kunder og skabe produktbevidsthed. Det kan være alt fra bannere, demotavler eller tilpassede PoS-materialer.

 

 

Selvvalgt emballage 

Emballagen til Nedis-produkter er specielt designet til at understøtte den måde, dine kunder scanner produkterne på. Ud over et attraktivt udseende er emballagen skabt til at gøre kundens valg lettere, uden at dit personale behøver at gøre det, ved hjælp af ikoner, professionelle fotografier og links til fuldstændige produktoplysninger.