Bredt & Innovativt sortiment

Nedis kan hjælpe dig med at få kunderne i gang med billige produkter. Men hvad med, når din kunde er tilfreds og klar til at investere mere?

 

Nedis har bredden og dybden af produkter til at understøtte hele kunderejsen.

Vi tilbyder prisbillige forbrugerelektronikprodukter til en nemmere, sundere, smartere og mere forbundet hverdag, kombineret med værdiskabende tjenester. Sortimentet består af over 8.500 produkter fordelt på otte hovedkategorier.


Nedis er den partner, der kan hjælpe med kundeloyalitet og bringe kunderne tilbage igen og igen, når de opgraderer og udvider teknologien i deres hjem.

Forbindelsesmuligheder og medier

Verden er mere forbundet end nogensinde, fra at nå den anden side af verden med internetforbundne enheder til at nå den anden side af din stue med det rigtige kabel. Nedis-sortimentet hjælper med at forbinde mennesker, teknologi og hjem. 

 

Hjem og livsstil

Hvordan folk interagerer med deres hjem er under forandring, og disse forbrugere har brug for produkter, der er nemme at bruge, sparer dem tid og energi og ikke sprænger banken. Nedis tilbyder en række produkter, der hjælper med en smart livsstil.

 

Nedis' produktkategorier

Kabler og adaptere

Din ultimative kilde til kabler, adaptere, switche, konvertere, der tilbyder forskellige muligheder, problemfri tilslutning og førsteklasses kvalitet. Opgrader dine forbindelser i dag!

 

Se produkter

Computer & Mobile

Opdag et bredt udvalg af computer- og mobiltilbehør samt avanceret gamingudstyr! Løft din digitale verden med os.

 

Se produkter

Husholdning & Bolig

Forvandl dit hjem til et fristed med husholdningsartikler fra Nedis. Strømlin opgaverne med vores effektive løsninger, og skab en mere komfortabel bolig.

 

Se produkter

Køkken & Madlavning

Forbedr din madlavning med Nedis' køkkenudstyr. Oplev innovative gadgets, førsteklasses apparater og præcisionskogegrej, der giver dig en bedre kulinarisk oplevelse.

 

Se produkter

Belysning

Lys dine omgivelser op med Nedis' belysningskollektion. Udforsk forskellige lamper, smart belysning og energieffektive pærer til alle dine belysningsønsker.

 

Se produkter

Sikkerhed og tryghed

Sørg for sikkerhed med Nedis' brede sikkerhedssortiment. Fra intelligente kameraer til alarmer - vi har værktøjerne til at give dig ro i sindet.

 

Se produkter

Lyd og billede

Dyk ned i enestående audiovisuelle oplevelser med Nedis. Oplev Bluetooth-højttalere, TV-beslag og førsteklasses lydudstyr til en uovertruffen underholdningsopsætning.

 

Se produkter

Smart Home 

Træd ind i en verden af hjemmeautomatisering med Nedis SmartLife. Udforsk en bred vifte af smart home-enheder til bekvemmelighed og kontrol, fra stik til belysning, kameraer til termostater.

 

Se produkter