Nedis, your smart business partner

 

 

Vores historie

Teknologien er uden tvivl den vigtigste drivkraft for forandring i verden i dag. 

Nye teknologier og innovationer finder vej til folks boliger, skoler og kontorer i enorme mængder og med en utrolig hastighed. De har fuldstændig ændret vores måde at leve, lære, arbejde og more os på. Det er naturligvis cool og spændende! Men de fleste forbrugere har brug for en vis vejledning for at træffe de rette valg, fordi udbuddet af elektroniske apparater er overvældende og kan være forvirrende. 

 

Forbrugerne vil ikke have teknologier og elektroniske apparater, der gør deres liv mere kompliceret. Eller vælter deres budget. De vil have brugervenlige elektroniske apparater og tilbehør, som giver dem varig glæde og virkelig god valuta for pengene.

 

Nedis har været førende på markedet for forbrugerelektronik i over 40 år. Vi tilbyder vores partnere et bredt og rentabelt udvalg af elektronik-relaterede løsninger til deres kunder, baseret på de nyeste teknologier og innovationer, som tager de nyeste trends til sig. Vores mål er at tilbyde dig og dine kunder produkter og løsninger, som udgør et intelligent alternativ til A-mærker. 

 

Vi sætter en ære i at gøre vores partnere glade ved at yde service for dig på den bedst mulige måde. Og gøre det nemt for dig at skabe en varig strøm af indtægter til din virksomhed. Bestilling foretages nemt via vores webshop, appen scan-for-bestilling eller datafeed via EDI. Desuden vil en dedikeret produktspecialist med glæde besvare spørgsmål, som du eller din kunde måtte have. 

Everything you need for a smart and easy daily life

Din intelligente forretningspartner

 • Intelligent branding
  Vi har i 2018 med stolthed introduceret Nedis® med et nyt håndskrevet logo; håndskrevet, fordi det er vores underskrift på et personligt mærke. Vi elsker elektronik, der gør dit liv nemt, bekvemt og sjovere. Nedis er dit intelligente valg, og vi udfører det for dig, med dig. 
 • Intelligent vejledning
  Vi holder vores øjne og ører åbne og stræber efter at være den hurtigste følger inden for elektronik-relateret tilbehør, produkter og komplette intelligente løsninger. Hver måned tilføjer vi 100 nye produkter til vores omfattende sortiment. Alle vores produkter tilbyder fremragende valuta for pengene. Dette giver dine kunder et klart valg og et intelligent alternativ til A-mærker.
 • Intelligent blanding
  Vores intelligente salgskoncept giver dig mulighed for nemt at tilpasse og berige dit sortiment. Du kan tilføje nye produkter uden at blande mærker, så du undgår at forvirre dine kunder. De 3 pakkelinjer - Fresh Green, Stylish Titanium og Trend - matcher hinanden og hjælper dig med at skille dig ud i forhold til konkurrenterne.
 • Intelligent salg
  Nedis tilbyder dig et komplet sortiment af det bedste udvalg inden for apparater og tilbehør, der passer perfekt til hvad moderne forbrugere er på udkig efter. Med 4.000 nye Nedis-produkter på lager går du aldrig glip af en salgsmulighed. Desuden forsyner vi dig med helt nyt POS (point of sale) materiale, displays, fremvisningsplader, diskdisplays, produkt-feeds, billeder og vælg-selv-emballage med tydelige ikoner.
 • Intelligent drift
  Vores fuldt optimerede forsyningskæde er baseret på stærke støtter som f.eks. vores kontorer i Asien og vores langvarige samarbejde med pålidelige partnere siden 1982. Vi giver dig det nyeste, relevante produktsortiment. Desuden er vi stolte af, at alle vores produkter er certificeret og produceret i henhold til amfori BSCI-standarder.
 • Intelligent service
  Når du samarbejder med Nedis, vil du få at gøre med virkelige personer, der kender dig og er der for dig. Vi sikrer tilgængelighed og levering af de rigtige produkter på rette sted og til rette tid. Bestilling foretages nemt via vores webshop, appen scan-for-bestilling eller datafeed via EDI. 

You need this

Vores løsninger er det mest intelligente alternativ til A-mærker på grund af deres flotte udseende og funktionalitet, ekstreme pålidelighed og virkelig konkurrencedygtige priser. 


Ofte stillede spørgsmål

Hvis du er forhandler, e-handler, virksomhed eller nærbutik, er du mere end velkommen til at blive vores partner. Lav din personlige konto i vores webshop, og få fantastiske tilbud. 

Har du brug for flere oplysninger? Så er du velkommen til at kontakte os. 

Det er vores mål, at alle skal være tilfredse med intelligente produkter og løsninger, som giver god valuta for pengene. Vi tilbyder Nedis® som et brand, privat mærkning som en service og mængdetilbud som en fantastisk måde at øge din fortjeneste på. 

Ud over disse tre tilbud kan vi tilbyde dig services som dropshipping (kun udvalgte lande), salgssupport i form af EDI, præsentationer i butikken og vores vælg-selv-emballage-koncept samt en fantastisk webshop. Desuden garanterer vi altid for kvaliteten af vores produkter.

Du vil gerne tilbyde dine kunder god valuta for pengene, gode produkter og en fantastisk service. Ligesom os! Vi er stolte af, at alle vores produkter er certificerede og producerede i henhold til Amfori BSCI-standarderne. 

Derudover sikrer vi pålidelig kvalitet og tilgængelige produkter, der leveres på rette sted og til rette tid. Hvis det er nødvendigt, leverer vi endda direkte til dine kunder ved hjælp af dropshipping.

Det kan du. Vi har kontorer i hele Europa, så der er altid et i nærheden af dig. Se dette link, og find et sted i nærheden af dig. 

Du kan adskille dig fra konkurrenterne og realisere dit brand med kvalitetsprodukter, som giver god valuta for pengene. Du har kontrol over din helt egen produktlinje, samtidig med at vi tager os af indkøb, kvalitetskontrol, design og logistik. Vi tilbyder et privat mærkningskoncept med fuld service, der kan justeres efter dine behov. 

Dropshipping er en logistikløsning til webshops og butikker.  Du lader os levere de bestilte varer direkte fra vores lager. Vi sørger for, at pakken sendes direkte til kunden. Servicen er tilgængelig i Holland, Belgien, Luxembourg og Tyskland.

Har du planer om at sælge en større mængde af ét produkt? Vi har mere end 50.000 kunder, så vi køber større mængder, og med større mængder følger konkurrencedygtige priser og interessante avancer. De samme fordele ved at købe stort gør sig også gældende for dig med vores mængdetilbud. Vi tager os af hele processen lige fra leverandørvalg, fremstilling af emballage og design til den faktiske forsendelse af produkterne – og du nyder godt at kunne købe større mængder. 

EDI er en backend-forbindelse, der giver dig en automatiseret informationsstrøm mellem vores systemer og dine. Information og processer, som produktoplysninger til din webshop eller butik, (automatiserede) ordrer, bekræftelse, levering og fakturaer. Ved at få forbindelse til EDI kan du spare tid, mindske antallet af fejl og spare penge, mens du fokuserer på det, der er vigtigt: din virksomhed. 

Tal og fakta om os

 • Vi har et sortiment på 10.000+ produkter 
 • Vi introducerer adskillige nye produkter hver måned
 • Vi fører vores helt eget mærke i vores portefølje
 • Vi distribuerer over 50 andre mærker, herunder eksklusive og licenserede mærker
 • Vi har i øjeblikket over 175 ansatte
 • Vi forsyner over 35.000 virksomheder i hele Europa
 • Vi har lokale repræsentanter i hele Europa
 • Vores lager i Den Bosch dækker et areal på intet mindre end 22.300 m2 

 

Presse og medier

 

Nedis er altid i nærheden af dig og dit lokale marked

Med vores hovedkvarter, der historisk har til huse i Holland, har vi været i mange andre lande i vores 40 års levetid. Med underafdelinger på tværs af Europa er vi altid i nærheden af dig. Uanset hvor du er, vil der altid være en repræsentant til rådighed, der kender og forstår det lokale marked. 
 

Er du interesseret i at få Nedis som partner?

Bliv forhandler, og få fuld adgang til vores webshop. Eller kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål.