Nedis®, drevet af Nedis

Nedis-mærket er født. Og giver dig produktsortiment, udseende og design, intuitiv emballage, opdaterede specifikationer og yderligere tjenester til at drive dit salg. Med garanti for kvalitet, brugervenlighed og personlig service vil vores produkter og endda komplette løsninger gøre din kundes liv smartere, nemmere og sundere.
 

Produktsortimentet for dig

Nedis® giver dig et komplet sortiment af det bedste udvalg inden for elektronik-relateret tilbehør, enkeltstående produkter og komplette intelligente løsninger, der passer perfekt til hvad moderne forbrugere er på udkig efter. Du foretager selv dine valg, vi leverer kvalitet og service. Med over 4.000 forskellige Nedis-produkter på lager går du aldrig glip af en salgsmulighed.
 

Emballage, udseende og design

De 3 pakkelinjer - Fresh Green, Stylish Titanium og Trend - matcher hinanden og adskiller produkterne fra konkurrenterne. Udover det flotte udseende er emballagen designet til at gøre din kundes valg nemmere. Tydelige ikoner og produktfotos af høj kvalitet giver perfekt vejledning. Ikke kun i selve emballagen, men hele visningen af Nedis-produkter og løsninger er gjort nem, intuitiv og bare flot. Du kan frit tilføje produkter uden at blande mærker eller udseende og design.

  • Fresh Green
    Et komplet sortiment af produkter, der giver virkelig god valuta for pengene.
  • Stylish Titanium
    Produkter, som har et mere luksuriøst udseende og design.
  • Trend
    Temaemballage for specifikke produktgrupper med et attraktivt design for at skabe ekstra opmærksomhed.


 

Giv dine kunder et klart valg og et intelligent alternativ til A-mærker

Varemærket, som er personligt

Med vores håndskrevne, forbundne og signaturlignende mærkelogo vil vi gerne udføre vores personlige tilgang og det faktum, at vi forstår dagligdagen og de unikke forhold, der kan ændre sig med tiden. Vi tilbyder derfor elektronik-relaterede løsninger og produkter, til brug i og uden for hjemmet, til enhver aktivitet og alle alderstrin. Det gør dit liv smartere, nemmere og sundere.

Driv dit salg

Forbrugerne vil have brugervenlige elektroniske apparater og tilbehør, som giver dem varig glæde og virkelig god valuta for pengene. De har brug for hjælp til at finde og vælge disse produkter. Vi forsyner dig med POS-materiale, displays, fremvisningsplader, diskdisplays, produkt-feeds til dine systemer og vælg-selv-emballage med tydelige ikoner for at skabe klarhed for kunden og salgspotentiale for dig. 

Måden, hvorpå dine kunder orienterer sig om, hvad de skal købe, hvornår og hvor, er under forandring. Online og offline. Udover kommunikation i butikken leder din kunde efter det rigtige produkt online. Vi mener, at der i hver eneste søgemetode skal være information, som er tydelig, let at finde og konsekvent med øje for brugernes personlige behov. Et eksempel er vores kundeoplevelseswebside med vores nyeste produkter og en praktisk Find butik-funktion.

Vores service, din service

Du vil tilbyde dine kunder god valuta for pengene. Ligesom os! Vi er stolte af, at alle vores produkter er certificeret og produceret i overensstemmelse med BSCI-standarder og er testet for at sikre en ensartet kvalitet. Desuden sikrer vi tilgængelighed og levering af produkter på rette sted og til rette tid. Selv direkte til dine kunder.
 
Med intuitiv emballage, brugervenlige produkter, masser af yderligere oplysninger såsom specifikationer, manualer, dokumentation af høj kvalitet og meget tydelige produktfotos vil vi gerne gøre valget af Nedis-produkter nemmere og smartere. 

Ved at vælge Nedis-produkter vælger du også personlig service. En dedikeret produktspecialist vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål fra dig og din kunde.

Er du interesseret i at få Nedis som partner?

Bliv forhandler, og få fuld adgang til vores webshop. Eller kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål.