Smart selling med NEDIS

Sælger support af dit produktsortiment, online eller offline

Forbrugernes indkøbsmønstre ændrer sig. De vil have de rette produkter uden at sprænge deres budget. Det bør ikke være tidskrævende at sammenligne produkter. Nedis hjælper dig med at gøre valget nemt.

Vælg-selv-emballage

Emballagen til Nedis-produkter er specialdesignet. Hvorfor er den speciel? Tja, den er baseret på den måde, din kunde scanner gennem produkter. Udover det flotte udseende er emballagen specielt designet til at gøre kundens valg nemmere, uden brug for hjælp fra dine medarbejdere.

At vælge produkter, der er pengene værd, er brugervenlige og matcher de daglige behov er blevet nemmere med:

 1. Vælg-selv-ikoner
 2. Professionel fotografering
 3. Livsstilsimage
 4. Tydelig flersproget beskrivelse
 5. QR-kode til online-oplysninger

Hvordan fungerer det?

1. Vælg-selv-ikoner

Du kan se og tjekke ikoner med et enkelt blik. Fremhæver vigtige produktfunktioner, så du og dine kunder nemt kan vælge ud fra relevante kriterier. 

2. Professionel fotografering

Det, du ser, er det, du får. I emballagen finder du samme flotte produkt, som der er afbildet på emballagen. 

3.Livsstilsimage

Det kan være besværligt at lede efter det rigtige produkt. Med tydelige angivelser på al emballage kan du se, om det er den rette løsning til dit formål.  

4. Tydelig flersproget beskrivelse 

Det bør ikke betyde noget, hvor du kommer fra, eller hvilket sprog du taler. Din kunde skal være i stand til at nyde godt af produkter, der gør deres liv lettere, smartere og sjovere. 

5. QR-kode til onlineoplysninger

Vores produkter leveres med tydelige oplysninger og kan typisk bruges med det samme. Hvis et produkt fra Nedis® kræver lidt opsætning, er det baseret på vores tankegang om, at det skal være nemt at installere. Med QR-koden på emballagen kan du endda gå til en onlineversion af brugsvejledningen eller se relaterede produktvideoer. 

Præsentation i butikken

Præsenter dit Nedis-produktsortiment på den bedst mulige måde med butikspræsentationer for at øge dit salg, informere dine kunder og skabe produktbevidsthed.

Hvad tilbyder vi?

 • Bannere
 • Fremvisningsplader
 • Skræddersyede POS-materialer
 • Butiksdisplays

Hyldekoncepter

Vi tilbyder komplette butikskoncepter for at give dig den bedste support og skabe salgsmuligheder. Takket være et ensartet udseende og design af Nedis-produktlinjer kan du frit tilføje disse produkter uden at blande mærker eller indtryk.

Hvad tilbyder vi?

 • Hyldeløsninger tilpasset dine behov
 • Levering med overskriftskort eller fremvisningsplader
 • Personlig sortimentsrådgivning
 • Klare valg for kunden

Vi ved, at dit salgspotentiale er vores fælles succes.

nedis logo

Styrk salget online

Med professionelle produktbilleder og tydelige produktoplysninger kan du forvente at modtage det, du har valgt. Kunderne kan vælge flotte produkter online og blive tilfreds med at finde ud af, at produktet matcher deres behov. Videoer, 360° billeder og meget mere styrker dit salg og understøtter ved eftersalgsservice. 

Skab forbindelse mellem dine systemer og Nedis med Nedis Connect, og få glæde af vores produktoplysninger, der kan booste din webshop og spare tid og arbejde.

Er du interesseret i at få Nedis som partner?

Bliv forhandler, og få fuld adgang til vores webshop. Eller kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål.