Nedis Connect, leveret af Nedis

Spar tid og få adgang til de nyeste produktdata

Når du arbejder med Nedis, stopper vi ikke ved leveringen af vores elektronik-relaterede løsninger og produkter. Vi gør det nemt at sælge ved elektronisk at levere de nødvendige oplysninger til dig og din kunde. 

Electronic Data Interchange

Hvis du allerede har en EDI-forbindelse, kan du også forbinde den med vores databasesystemer. I øjeblikket tilbyder vi følgende EDI-meddelelser: 

  • Product data
  • ORDER
  • ORDRSP
  • DESADV
  • INVOICE

Vores EDI-partner Onetrail vil sørge for, at du kan sende og modtage alle meddelelser i det format, du ønsker, via en af vores sikre forbindelser. For yderligere oplysninger kan du sende en e-mail til vores EDI team på edi@nedis.com eller kontakte din Nedis Account Manager.

Klik her for at se en oversigt over NEDIS GLN numbers

Mere om EDI

Product data
Vi tilbyder en daglig opdatering af vores sortiment, herunder priser og tilgængelighed. Vi inkluderer links til mediefiler, f.eks. billeder, videoer og downloads. Vi kan levere lageropdateringer på timebasis og pris- og tilgængelighedstjek i realtid.

ORDER
Vi kan modtage og behandle dine ordrer automatisk, uanset om det er en lagerordre, en central ordre, der skal sendes til en lokal butik eller en drop shipment-ordre (hvis det er tilgængeligt i dit land), der skal leveres direkte hos din kunde.

ORDRSP (Order Response)
Order Response-beskeden (ORDRSP) er en ordrebekræftelse, der sendes af Nedis via EDI som svar på den ordre, du har sendt. Order Response-beskeden indeholder den faktiske oversigt over ordren, der skal sendes. 

DESADV (Despatch Advice)
Despatch Advice (DESADV) er den elektroniske version af papirudgaven af forsendelsesmeddelelsen eller Advance Shipping Notice (ASN). Denne EDI-meddelelse indeholder alle oplysninger om leverancen. I det mest omfattende format viser DESADV kun, hvem der sender meddelelsen, hvem der modtager meddelelsen, den forventede leveringsdato for ordren, varerne på produktlinjen, varekoden (EAN/GTIN/SKU) og den bestilte mængde.

INVOICE
Ved at anvende EDI i forbindelse med finansielle transaktioner reduceres fejl og papirarbejde, og det øger adgangen til finansielle data i realtid. Derfor tilbyder Nedis sine kunder fakturaer via EDI. INVOICE-meddelelsen omfatter oplysninger såsom det originale ordrenummer, gebyrer, opkrævninger og momsoplysninger.

Et dagligt feed med de nyeste produktoplysninger, professionelle produktbilleder, priser og lageroplysninger.

Thumbnail

Hvad er Nedis Connect?

Nedis Connect er en omfattende pakke af elektroniske løsninger, der gør dig i stand til at automatisere dine ordrer til Nedis og fylde din webshop op med vores produktdata af høj kvalitet. 

Vil du vide mere om de talrige muligheder med Nedis Connect? Fortsæt med at læse for yderligere oplysninger. Selvfølgelig kan du også kontakte vores E-commerce-team på ecommerce@nedis.com eller kontakte din Nedis account manager.

Klik her for at se vores Quick Start Guide
Klik her for at se vores Technical Implementation manual

Nedis Connect

Article data
Hver dag udgiver vi de nyeste produktinformationer, produktbeskrivelser, professionelle produktbilleder, priser og lageroplysninger. Disse oplysninger kan importeres i din webshop, dit ERP-system, POS-system osv. til salgs- og sammenligningsfunktioner og således forbedre dine processer og mindske fejlmarginerne.
 

Extra files
Udover varedata leverer Nedis en liste af supplerende filer, der omfatter oplysninger om tilbehør, alternativer, varianter og Frequently Asked Questions, der fuldender vareoplysningerne i din webshop, så kunderne med sikkerhed kan finde de produkter, de søger.
 

Invoice PDF
Modtag vores PDF-fakturaer bekvemt i din indbakke. Du kan endda beslutte, hvilken e-mailadresse, der skal modtage fakturaerne, så de automatisk kan importeres til dit system.
 

Real-time stock check
Et systematisk lagertjek i realtid vil reducere restordrer og giver dig mulighed for at tilbyde et alternativt produkt til kunden. Inden bestillingerne videresendes til Nedis, anbefaler vi, at du gennemfører et lagertjek i realtid for at få bekræftet, at den ønskede vare er tilgængelig.

Electronic order
Ved at anvende vores e-mailbestillingsformat kan du sende dine ordrer automatisk til Nedis, så du ikke behøver at indtaste dine ordrer manuelt i Nedis webshop. Nedis modtager dine ordrer og behandler dem. Det sparer tid og reducerer fejl.

Dispatch information
Når dine bestillinger afsendes, videresender Nedis en oversigt over alle forsendelser i forbindelse med dine bestillinger til en enkelt fil, der nemt kan importeres i dine systemer. 

Forsendelsesoplysninger omfatter:

  • Pakkeoplysninger
  • Forsendelsesmængde
  • Track & Trace-oplysninger til sporing af pakkerne hos transportøren

Vil du være opdateret og have adgang til de nyeste produktdata?

Start med EDI. Kontakt os for at opdage nye muligheder.