Spar tid og få adgang til de nyeste produktdata

Når du arbejder med Nedis, stopper vi ikke ved leveringen af vores elektronik-relaterede løsninger og produkter. Vi gør det nemt at sælge ved elektronisk at levere de nødvendige oplysninger til dig og din kunde. 

Hvad er Nedis Connect?

Nedis Connect er en omfattende pakke med elektroniske løsninger, der gør det muligt for dig at automatisere dine ordrer til Nedis og forsyne din webshop med vores produktdata af høj kvalitet. 

Vil du vide mere om de mange muligheder i Nedis Connect?

Klik her for mere information
 

Et dagligt feed med de nyeste produktoplysninger, professionelle produktbilleder, priser og lageroplysninger.

Nedis Connect

Article data
Hver dag udgiver vi de nyeste produktinformationer, produktbeskrivelser, professionelle produktbilleder, priser og lageroplysninger. Disse oplysninger kan importeres i din webshop, dit ERP-system, POS-system osv. til salgs- og sammenligningsfunktioner og således forbedre dine processer og mindske fejlmarginerne.
 

Extra files
Udover varedata leverer Nedis en liste af supplerende filer, der omfatter oplysninger om tilbehør, alternativer, varianter og Frequently Asked Questions, der fuldender vareoplysningerne i din webshop, så kunderne med sikkerhed kan finde de produkter, de søger.
 

Invoice PDF
Modtag vores PDF-fakturaer bekvemt i din indbakke. Du kan endda beslutte, hvilken e-mailadresse, der skal modtage fakturaerne, så de automatisk kan importeres til dit system.
 

Real-time stock check
Et systematisk lagertjek i realtid vil reducere restordrer og giver dig mulighed for at tilbyde et alternativt produkt til kunden. Inden bestillingerne videresendes til Nedis, anbefaler vi, at du gennemfører et lagertjek i realtid for at få bekræftet, at den ønskede vare er tilgængelig.

Electronic order
Ved at anvende vores e-mailbestillingsformat kan du sende dine ordrer automatisk til Nedis, så du ikke behøver at indtaste dine ordrer manuelt i Nedis webshop. Nedis modtager dine ordrer og behandler dem. Det sparer tid og reducerer fejl.

Dispatch information
Når dine bestillinger afsendes, videresender Nedis en oversigt over alle forsendelser i forbindelse med dine bestillinger til en enkelt fil, der nemt kan importeres i dine systemer. 

Forsendelsesoplysninger omfatter:

  • Pakkeoplysninger
  • Forsendelsesmængde
  • Track & Trace-oplysninger til sporing af pakkerne hos transportøren