Electronic Data Interchange (EDI)

Electronic Data Interchange

Hvis du allerede har en EDI-forbindelse, kan du også forbinde den med vores databasesystemer. I øjeblikket tilbyder vi følgende EDI-meddelelser: 

  • Product data
  • ORDER
  • ORDRSP
  • DESADV
  • INVOICE

Vores EDI-partner Onetrail vil sørge for, at du kan sende og modtage alle meddelelser i det format, du ønsker, via en af vores sikre forbindelser. For yderligere oplysninger kan du sende en e-mail til vores EDI team på edi@nedis.com eller kontakte din Nedis Account Manager.

Klik her for at se en oversigt over NEDIS GLN numbers

Mere om EDI

Product data
Vi tilbyder en daglig opdatering af vores sortiment, herunder priser og tilgængelighed. Vi inkluderer links til mediefiler, f.eks. billeder, videoer og downloads. Vi kan levere lageropdateringer på timebasis og pris- og tilgængelighedstjek i realtid.

ORDER
Vi kan modtage og behandle dine ordrer automatisk, uanset om det er en lagerordre, en central ordre, der skal sendes til en lokal butik eller en drop shipment-ordre (hvis det er tilgængeligt i dit land), der skal leveres direkte hos din kunde.

ORDRSP (Order Response)
Order Response-beskeden (ORDRSP) er en ordrebekræftelse, der sendes af Nedis via EDI som svar på den ordre, du har sendt. Order Response-beskeden indeholder den faktiske oversigt over ordren, der skal sendes. 

DESADV (Despatch Advice)
Despatch Advice (DESADV) er den elektroniske version af papirudgaven af forsendelsesmeddelelsen eller Advance Shipping Notice (ASN). Denne EDI-meddelelse indeholder alle oplysninger om leverancen. I det mest omfattende format viser DESADV kun, hvem der sender meddelelsen, hvem der modtager meddelelsen, den forventede leveringsdato for ordren, varerne på produktlinjen, varekoden (EAN/GTIN/SKU) og den bestilte mængde.

INVOICE
Ved at anvende EDI i forbindelse med finansielle transaktioner reduceres fejl og papirarbejde, og det øger adgangen til finansielle data i realtid. Derfor tilbyder Nedis sine kunder fakturaer via EDI. INVOICE-meddelelsen omfatter oplysninger såsom det originale ordrenummer, gebyrer, opkrævninger og momsoplysninger.