Nedis® Bluetooth®-højttalere leverer ukompliceret og smuk lyd

Det er nemt og enkelt at streame musik via din smartphone, og alle kan nyde og skrue op for deres yndlingsnumre med en Bluetooth®-højttaler. Det handler ikke kun om enheden eller endda musikken. Bluetooth®-højttaleren er en del af hverdagen, en afspejling af personlig livsstil og individuelle præferencer.

 

Looket, fornemmelsen og specifikationerne er lige så vigtige for hele oplevelsen – ligeså med teknikken i højttalerne. Det ved Nedis, og vi har derfor føjet forskellige størrelser, design og funktioner til vores sortiment af Bluetooth®-højttalere.

Bluetooth® er en teknik, der anvendes i mere end tre milliarder enheder verden over.

Bluetooth®-lyd

Giv alle muligheden for at nyde deres yndlingsnumre ved hjælp af højttalere, der er bærbare og lette, uden ledninger til at begrænse jer. Med en afspilningstid på flere timer, kan musikken blive ved og ved uden behov for opladning. Nedis® Bluetooth®-højttalere er velegnede til de travle, de sporty, de sjove, familierne og ja, faktisk alle.

Funktioner

Lille, let og trådløs

Uanset og man skal til stranden, vil synge hjertet ud i bruseren, danse i køkkenet eller planlægger en grillaften, så kan musik altid gøre det hele lidt bedre. Og det hjælper disse højttalere med. Vælg mellem forskellige størrelser og vægte. Du kan vælge en lille højttaler, der er bærbar, eller vælge en større og mere robust højttaler, der er lidt tungere, men ligeså nem at bruge.

Når du har opladet Bluetooth®-højttalerne, kan du lytte til din playliste trådløst i timevis takket være det indbyggede batteri. Antallet af timer kan afhænge af den valgte højttaler. Højttalerne kan også kobles til en stikkontakt, så musikken kan blive ved og ved.

Få mere at vide om disse funktioner

 

TWS

Nogle af vores højttalere understøtter True Wireless Stereo. Denne funktioner giver dig mulighed for at forbinde op til to af de samme slags højttalere. En smartphone – eller en anden enhed, der bruges til streaming – kan genkende de to Bluetooth®-højttalere som én enhed, og det gør det muligt at afspille samme sang på samme tid fra to højttalere. Anbring TWS Bluetooth®-højttalere i stuen, andre steder i huset eller endda i haven, og få en oplevelse i stereo. Nyd ren og fuld lyd!

 

Indbygget mikrofon

Nogle højttalere har en indbygget mikrofon. Takket være denne funktioner kan brugeren også foretage telefonopkald gennem højttaleren. Ring nemt til venner og familie med højttalerne, eller hav en gruppechat med flere personer rundt om højttaleren.

 

Vandtæt

Et par regndråber stopper ikke festen, og der er heller ingen grund til bekymre dig over fugtige omgivelser, som f.eks. badeværelset. Nedis® kan levere en række vandtætte IPX4-, IPX5- og IPX7-højttalere. Det betyder, at de er vandafvisende på forskellige niveauer, fra vandstænk til dråber fra regn. Med de forskellige IP-grader (International Protection Marking) kan du nemt finde det niveau for vandafvisning, du er på udkig efter.