Med over 200 medarbejdere og 4 mærker er Habufa altid på udkig efter nye salgsmuligheder inden for boligindretningsmarkedet. Det er ikke uden grund, at virksomheden er vokset så stabilt, som den har i de sidste par år. Virksomheden, der har base i Holland, men opererer globalt, holder fast i deres familielignende struktur, og deres primære mål er "optimal kundetilfredshed". Nedis kunne ikke være mere glade for at bidrage med vores løsning til mærket COCO maison – ét af varemærkerne i Habufas portefølje.

Fuldender sortimentet

Markedet for møbler og indretning er et aktivt marked. Hjem og livsstil er altid populært, og trendsene skifter fra sæson til sæson. Det gør arbejdet sjovt, men udfordrende. Du skal holde tempoet oppe og altid kunne byde på nye og spændende produkter – hver eneste gang. Ud over at give kunderne det, de er på udkig efter, arbejder Habufa også hårdt på at bevare forspringet til konkurrenterne. Og at kunne give kunderne den samlede pakke er et vigtigt element i netop det. Tilføjelsen af elpærer til sortimentet har vist sig at være en perfekt ekstra service og giver kunderne en god grund til at købe mærket – og blive ved med det. Når slutbrugere køber en designlampe fra COCO maison, behøver de nu ikke lede andre steder efter den bedst egnede elpære. Nedis og Habufa har styr på det.

"Sælg produkter som dine egne, og øg indtjeningen og avancen ved at afkorte forsyningskæden! "

Mærketilfredshed og loyalitet

En tilfreds kunde er det, virksomheden stræber efter. Det betyder, at de skal sikre, at slutbrugeren er begejstret for mærket– og også snakker positivt om COCO maison til familie og venner. Flot design, velopbygget distribution og fantastiske ekstraprodukter er de perfekte ingredienser til dette.

Nedis leverer elpærer til Habufa til deres fremragende udvalg af designlamper fra COCO maison-sortimentet. Mærket er legefuldt og ikke bange for farver, dekorative elementer og en lille smule drama. Boligtilbehør, f.eks. belysning, kan være altafgørende for stemningen i dit hjem. Derfor synes Habufa, at belysning, i form af elpærer, er vigtigt at føje til deres udvalg af udsøgte lamper. Efter en testperiode, hvor Hafuba har ydet en ekstra service til deres kunder med Nedis' elpærer, har de besluttet sig for permanent at inkludere produkterne i deres sortiment, men denne gang som deres eget mærke – med vores løsning til egne mærker.

Betydningen af et partnerskab

Nedis tager sig af produktion, test, dokumentation, mærkning og forsendelse, mens Habufa sørger for at finde det, der bedst passer til deres design. Sammen brainstormer de konstant om behov, produkter og muligheder. Habufa kender deres COCO maison-kunder og ved, hvad slutforbrugeren er på udkig efter i butikkerne og online, mens Nedis kender alt til de bedste metoder til indkøb, kvalitetskontrol og logistik. Beslutningen om produkterne, der ender op i sortimentet, tager de sammen. Hver beslutning er et resultat af deres kombinerede kompetencer.

Samarbejdet flyder ganske naturligt, da begge hovedkvarterer ligger tæt på hinanden. Kommunikationen har altid flydt nemt, og begge parter arbejder hele tiden på forbedringer og de næste trin. Hvis der er problemer, er Habufa altid velkommen til at kontakte Nedis' supportteam og vice versa.

 

Salgssupport

De forskellige produkter kan vises flot frem, både i butikken og online, med tydelige salgsargumenter – det er hele pakken. COCO maisons butikskoncept er endda blevet rost af forhandlerne. Da lamperne leveres med matchende elpærer og et attraktivt display, får forhandlerne det nemt. En anden stor fordel ved et komplet udvalg – og butikskonceptet, der er designet og leveret af Nedis. Displayet er en del af det smarte koncept, men Nedis og Habufa har også arbejdet med en anden del af kundernes fokus: emballagen. Emballagen til elpærerne har samme udseende og fornemmelse som resten af sortimentet og indeholder gode produktoplysninger. Kunden kan nemt scanne gennem sortimentet og finde den perfekte løsning.

Privat mærkning

Nedis kan tilbyde dig et komplet koncept for privat mærkning med fuld service, herunder leverandørsøgning, kvalitetskontrol, design og logistik. Er der dele af denne proces, du ønsker at styre selv? Det er også muligt at outsource en del af processen til os.