Bliv smartere med Nedis® og ZigBee

Leder du efter en budgetvenlig og energibesparende smart-løsning? Gør dit hjem smartere med ZigBee!

ZigBee er en alternativ protokol til Wi-Fi med lavt strømforbrug som den største fordel. Det gør det muligt for små trådløse sensorer at forblive funktionelle i op til flere år på et enkelt batteri. I stedet for at bruge Wi-Fi som en permanent forbindelse lytter ZigBee og bruger kun energi, når det er nødvendigt.

Vores nye ZigBee-tilføjelse indeholder flere typer sensorer og en fjernbetjening, der gør det muligt at styre hele dit hjem. Registrer bevægelse, eller hvis en dør eller et vindue åbnes, og hold øje med indeklimaet.

 

• Trådløs – du skal blot sætte sensorerne på, hvor du vil.
• Budgetvenlig, hvilket gør det tilgængeligt for alle at få et smart-hjem.
• Ingen forsinkelse med en reaktionstid under et sekund.

Vi udvider fortsat ZigBee- og SmartLife-produktsortimentet. Se, hvor tilgængelig smart-teknologi er i dag!

 

Smart Zigbee Gateway

Du skal bruge en gateway for at holde dine ZigBee-produkter online. Du kan slutte op til 50 ZigBee-produkter til én gateway.

Denne gateway opretter direkte forbindelse til Wi-Fi, så der er ikke behov for et Ethernet-kabel. For at installere den skal du åbne Nedis® SmartLife-appen. Hvert tilsluttet produkt vises i Nedis® SmartLife-appen og kan inkluderes i automatiseringer og opsætninger.

Anbring din gateway i nærheden af dine ZigBee-produkter. Bruger du kun ZigBee ovenpå? Så sæt gatewayen ovenpå.

Udforsk ZigBee-sortimentet

Smart, smartere, smartest

Kombiner ZigBee med Nedis® SmartLife for at få dit smart-hjem op på et højere niveau. Alle smart-produkter, som du kan oprette forbindelse til med SmartLife-appen, kan arbejde sammen. Skab scenarier, der hjælper dig med at styre din hverdag. For eksempel:
 

  1. • Slut ZigBee-dørsensoren til dit SmartLife-klimaanlæg. Døren er åben --> Sluk for klimaanlægget. 
  2. • ZigBee-bevægelsesdetektoren bemærker nogen på trapperne, tænder SmartLife-lysene på gangen eller trappen.
  3. • Brug ZigBee-klimasensoren til at tænde for SmartLife-varmeapparatet, når den kommer under 20 ºC.

SmartLife-helte

Download SmartLife-appen

Betjen og overvåg alle dine mobile enheder med vores mobilapp. Lav tidsplaner og scener til dine enheder, eller fjernstyr dit hjem fra hvor som helst ved hjælp af SmartLife-appen. Du kan få tingene til ske automatisk, afhængigt af tidspunktet på dagen, tilgængeligt lys, vejrforhold eller solskin. Eller andre produkters tilstand. Amazon Alexa og Google Home kan bruges til bogstaveligt talt at fortælle dine enheder, hvad de skal gøre for dig.

SmartLife-appen kan hentes gratis i App Store eller Google Play.