Nedis SmartLife tilbyder bekvemmelighed, hjælper dig med at spare tid og giver dig komfort. Du kan kontrollere og kombinere uendeligt mange applikationer og muligheder med appen eller med din stemme.

Match intelligent med et fantastisk design!

Et interiør og en livsstil kan nu have smukke og højteknologiske aspekter  på en og samme tid.  Vær stolt af dit fantastisk smukke hjem og vær i kontrol. Skab en varm stemning ved at dæmpe belysningen på de hyggelige aftener eller giv mere lys, når du skal arbejde. 

Hvem er ved døren?

Det kan du nemt finde ud af, ved at se på din smartphone eller tablet. Tal med din nabo, der ringer på, og fortæl ham, at du er der med det samme, og at du lige er kommet hjem, det sted, hvor du føler dig afslappet og især sikker. At holde øje med din ejendom eller have intelligent sikkerhed på plads kan give en person den ubetalelige fornemmelse af frihed til at gå rundt uden en bekymring i verden!

En nem måde at spare energi på

Vi bruger elektricitet hver dag, og vi ønsker at gøre det på en ansvarlig måde af hensyn til de kommende generationer. Selv eksisterende apparater kan blive mere intelligente – og mere energieffektive, hvis du ønsker det. Få mere viden om brugen, eller hvordan man skaber stemninger for at have det lidt sjovt og gøre livet nemmere: Sørg for, at din radio begynder at spille, så snart du træder ind i rummet eller bryg en kop kaffe fra din seng søndag morgen.

Fred i sindet

Du kan passe på dine kære på mange forskellige måder – især i disse moderne tider. Hold øje på en intelligent måde ved hjælp af din smartphone eller tablet, få fred i sindet eller trøst personen i den anden ende ved hjælp af din beroligende stemme. Wi-Fi-intelligente IP-kameraer kan fungere som en forlængelse af dine sanser.

Nemhed lige ved hånden

Smukke traditionelle lyspærer og designerlamper behøver ikke udskiftes – og at lede op og ned ad væggen efter lyskontakten er noget, der hører fortiden til. Tænd for lyset, før du går ind i rummet, brug stemmekommandoer eller berør den oplyste knap en enkelt gang. Nyd den nemme styring.