Hvad er USB PD?

USB Power Delivery, eller USB PD, er en ny teknologi, der leverer en løsning på en af dagligdagens gener. Teknologien sikrer, at du kan nøjes med at bruge en oplader til alle dine enheder uden at beskadige batteriet. Den er sikker at bruge og er en smart løsning til hurtig opladning af dine enheder.

 

Kort og godt om USB Power Delivery:

  • En oplader til alle dine enheder
  • En smart og sikker opladningsløsning
  • Hurtig opladning af alle dine enheder

Er du klar til fremtiden inden for opladning?

Nyd komforten og nemheden med en enkelt oplader til alle dine enheder.

Hvorfor vælge USB Power Delivery?

USB PD gør det nemmer at oplade, ikke kun i dag, men også i mange år fremover.
Læs videre for at få mere at vide om teknologien og dens tre største fordele.

 

Thumbnail

Én oplader til alle enheder

I dag bruger de fleste smart-enheder en USB-oplader, men er det nogensinde lykkedes for dig at få stikket i, i første forsøg? Heldigvis bruger USB PD-opladere USB-C-stik, der er vendbare. Så du behøver aldrig mere at kæmpe med din oplader igen.

Det nye stik giver også mulighed for at bruge en enkelt oplader til adskillige enheder. Og det er uanset om du vil oplade din smartphone, tablet, smartwatch eller bærbare computer. Hvis din enhed kan tilsluttes ved hjælp af USB-C, kan den oplades med Power Delivery.
 

Smart teknologi, der leverer bedre og mere sikker opladning

Du har sikkert hørt om eksploderende opladere og enheder, der bryder ud i flammer. Det skyldes typisk strømtilgangen. En oplader, der overfører for meget spænding til en enhed, kan forårsage en kortslutning eller overophede enheden.

Power Delivery-opladere bruger smart teknologi til at løse dette problem. Opladeren leverer på intelligent vis den rette mængde strøm til dine enheder. Så din smartphone, tablet eller bærbare computere får tilført forskellige spænding.
 

Hurtig, hurtigere, hurtigst opladning

At vente på, at smartphonen oplades, er muligvis en af de største gener i dag. Du kan vælge et bruge en endnu mere kraftig oplader, men som nævnt, kan det føre til problemer med sikkerheden.

De smarte teknologier i USB Power Delivery giver dig op til 70 % hurtigere opladning. Hvordan? Ved at levere den maksimale og sikre mængde, som din enhed har brug for. Det betyder, at det nu endeligt også er muligt at oplade din iPhone hurtigt*.

Understøtter min enhed USB PD?

Næsten alle nye smartphones, tablets, bærbare computere eller bærbart udstyr understøtter brugen af USB PD. Der er PD-opladere op til 100 W, der er kraftfulde nok til at oplade en bærbar computer og smarte nok til at oplade andre enheder.
Store navne, der allerede har integreret, er Apple, LG, Google og Dell, og mange flere er på vej.

*Bemærk: Kun iPhone 8 eller nyere understøtter USB PD. Samsung-smartphones og -tablets understøtter ikke Power Delivery, da de gør brug af andre teknologier.