Privat mærkning, leveret af Nedis

Dit helt eget varemærke og produktsortiment

Styrk dit mærke og din synlighed. Vi tager os af produktion, mærkning, design og forsendelse, mens du sparer tid og øger din fortjeneste. 

Privat mærkning

Vil du have dit varemærke til at stå for elektronik-relaterede produkter af god kvalitet, som er nemme at bruge og giver valuta for pengene?

Styrk dit produktsortiment og salg med dit helt eget mærke. Du bestemmer, men vi kan tilbyde dig et komplet koncept for privat mærkning med fuld service, herunder leverandørsøgning, kvalitetskontrol, design og logistik.

 

"Sælg produkter som dine egne, og øg indtjeningen og avancen ved at afkorte forsyningskæden! "

Thumbnail

Dit mærke, som dækker et dagligt behov

Med Nedis kan du tilbyde privat mærkede elektronik-relaterede løsninger, der passer til dine kunders hverdagsaktiviteter og daglige behov. Tilbyd et bredt og rentabelt produktsortiment baseret på de nyeste teknologier og innovationer, som tager de nyeste trends til sig, alt imens du promoverer dit eget firma eller mærke. 

Virksomheder, der allerede anvender privat mærkning fra Nedis

Coolblue

Coolblue er en hastigt voksende e-handelspioner, som har åbnet ni fysiske butikker og driver deres webshops i Holland og Belgien.

Système U

Système U er en fransk kooperativ virksomhed inden for detailhandel, der består af ca. 800 uafhængige Express-butikker, Super- og Hyper-markeder.

Læs mere

Habufa

Nedis kunne ikke være mere glade for at bidrage med vores løsning til mærket COCO maison – ét af varemærkerne i Habufas portefølje.

Læs mere

Dit varemærke, vores omsorg

Thumbnail

Emballage og produktoplysninger

Gør god brug af vores mere end 35 års erfaring, og anvend vores vælg-selv-emballage-koncept for at styrke dit eget mærke. Du kan bestemme din egen virksomhedsidentitet og det visuelle og fysiske udtryk for at skille dig ud i forhold til konkurrenterne.

Udover intelligent emballage kan du gøre brug af vores intelligente online løsninger. Forbind dine systemer med Nedis, og få fordel af vores højkvalitets produktbeskrivelser og specifikationer til at stimulere din webshop og dit eget mærke.


POS-materiale og markedsføring

Dit eget udseende og design bør ikke stoppe ved produktet og emballagen. Styrk dit mærke i butikken eller online med yderligere materiale. Vi kan klare det for dig, vi kan arbejde sammen på flotte designs, eller du kan klare det selv.

Kvalitet og logistik

Vores produkter opfylder de højeste standarder, hvilket betyder, at dine produkter opfylder de højeste standarder. Vi kontrollerer vores leverandører regelmæssigt og udfører kvalitetstest af hvert produkt.

Vores fuldt optimerede forsyningskæde er baseret på stærke søjler, og vi afsender 98% af alle ordrer samme dag. Hop ombord på vores hurtigtkørende logistikmaskine, gør brug af vores lagermuligheder, og giv dine kunder det rigtige produkt på det rigtige tidspunkt.

Vil du styrke dit mærke og din forretning?

Start med privat mærkning i dag! Kontakt os i dag og opdag nye muligheder.
Er du ikke Nedis forhandler? Tryk her for tilmelding og se alle fordelene!