Alt, du behøver, er fantastisk emballage, der sikrer et godt salg og en god service

Forskning har vist, at emballagen er en vigtig del af kundens rejse. Det hjælper dem med at tage deres valg, øger niveauet af købernes tilfredshed og kan endda være en vigtig del af din produktserie. Nedis®-produkterne emballeres eller forsegles med forskellige typer emballage – der passer til forskellige virksomheder og forskellige forbrugere.

Kontrol og dobbelttjek

Med over 35 års erfaring ved vi, hvad der er vigtigt at tage hensyn til, når det kommer til emballage. Derfor har vores designteam fundet frem til nogle få elementer, der skaber den perfekte og intuitive emballage til hver målgruppe. Uanset om du køber online, offline, har en længere beslutningscyklus eller snarere er impulsiv, er der visse typer oplysninger, der kan hjælpe forbrugeren med deres køb.

✓ Fantastiske produktfotos og -billeder

Produkterne er hjørnestenen i hver kasse, pose eller blisterpakke. Gode produktfotos, der repræsenterer indholdet i hver pakke, eller et vindue, så man rent faktisk kan se, hvad man får, er gennemtestede koncepter. Med livsstilsbilleder kan emballagen vise hvilken livsstil, aktivitet eller rum, produktet er beregnet til. Det hjælper forbrugeren med at orientere sig på få sekunder.

✓ Nemme vælg-selv-ikoner

Et af elementerne ved et smart salg er overskuelige ikoner, som vi har indført hos Nedis®, eller som vi ynder at kalde dem: Vælg-selv-ikoner. Hver pakke er designet med nogle selvforklarende og enkle ikoner, der repræsenterer produktfordelene og de vigtigste specifikationer og dermed hjælper køberen med at træffe det rigtige valg på et splitsekund.

Ikonerne har en bestemt opbygning. Den vigtigste specifikation er nem at genkende ud fra dens størrelse og farve. Det hjælper kunden med at sammenligne to eller tre produkter. Et andet aspekt, der hjælper med sammenligningen, er de angivne antal specifikationer i form af ikoner. Jo flere ikoner, jo mere eksklusivt er produktet i det pågældende segment.

✓ Tydelige flersprogede beskrivelser

Efter en hurtig scanning kan det være, at forbrugerne gerne vil vide lidt mere, før de foretager selve købet. Klar information, der er trykt på relevante sprog, kan være det afgørende skub.

✓ QR-Kode

Nogle gange kan flere oplysninger være nyttige. Med Nedis®-emballage får kunden oplysningerne lige foran sig. Efter scanning af QR-koder kan kunden få mere viden og se den længere onlinemanual. En startguide er altid inkluderet i emballagen, hvis det er påkrævet.

Har du nogensinde mistet vejledningen til dit produkt? Eller har du oplevet, at en kunde er kommet ind i butikken for at bede om en? Bare rolig, det har vi helt styr på. Via QR-koden eller via www.nedis.com, denne webside, kan du altid finde den originale vejledning samt ofte stillede spørgsmål.

Drag fordel af din webshop

Ovenstående gælder ikke kun vores emballage, men er også implementeret i vores digitale metoder, som vi tilbyder produkter med. På den måde kan onlinekøberne lige så nemt finde deres perfekte produkt til deres daglige liv. Din webshop kan være lige så tydelig eller måske endda mere fremtrædende end en hylde i butikken.

Vil du have flere oplysninger om vores smarte emballagekoncept og smarte salg? Kontakt os nedenfor.