Emballage, du kan mikse og matche

Når dit sortiment har et tydelige emballagekoncept, er det nemmere for dine kunder at finde det, de leder efter. Med vores tydelige produktkoncepter f.eks. – Fresh Green, Stylish Titanium og Themed – tilbyder vi ensartethed og klarhed. Du kan frit tilføje produkter fra Nedis® sortiment uden at blande brands eller deres udseende. Du bestemmer selv og kan vælge og vrage fra tusindvis af produkter og lave din egen produktserie, der passer til din kunde.

Fresh Green

Genkendelig ved den lysegrønne farve, der giver hver pakke et friskt look. Du kan finde vores Fresh Green-koncept inden for alle vores produktkategorier: Smart og tilsluttet, bolig og indretning, lyd og billede samt mobil og medier. Vores komplette Fresh Green-sortiment repræsenterer god værdi for pengene og brugervenlige produkter.

Al emballage er udstyret med tydelige ikoner, der beskriver specifikationerne, tydelige beskrivelser på flere sprog og en QR-kode med et direkte link til en destinationsside.

Stylish Titanium

Det Titanium-farvede koncept fortæller alt om Stylish Titanium-produktemballagen. Et mere luksuriøst udseende, der passer til dets indhold. De produkter, du finder i Stylish Titanium-sortimentet, har en mere eksklusiv finish og er produceret med udsøgte materialer. Du kan se på plektret, hvilken type designkoncept og brug af materialer, du kan finde i pakken.

Al emballage er udstyret med tydelige ikoner, der beskriver specifikationerne, tydelige beskrivelser på flere sprog og en QR-kode med et direkte link til en destinationsside.

Gamingsortiment

Gamers ved, hvad de vil have, og hvad de har brug for. De har brug for produkter, der passer til deres ekstraordinære verdener! Vi forstår det, og det gør du naturligvis også. Til Nedis® gamingudvalg kunne vi ikke modstå fristelsen til at gå hele vejen. Med et mørkt layout, en flammende drage og flyvende gnister er konceptet mere eksklusivt end andre. Det specialdesignede logo, en rund form med et dragehoved, kløer og haler, er implementeret på emballagen og på selve produkterne.

Udvalg af actionkameraer

Vi er opdagelsesrejsende. At opleve nye seværdigheder, tage vores sport til nye højder i bjergene eller i vandets fantastiske dybder er en oplevelse, der ikke kan beskrives med ord. Nedis® actionkameraer kan udtrykke disse øjeblikke i billeder. Produkterne er ikke kun velegnede til ekstreme sportsgrene som snowboarding og mountainbiking, men fremstilles også til hikere og campister. Emballagen er udviklet ud fra det. Alle skal kunne forstå produktet. Med et tydeligt vindue og klare billeder kan eventyreren i os hurtigt orientere sig.

SmartLife-sortiment

Smart teknologi handler om at trives. Flere og flere elementer i vores liv er forbundet med vores smartphone. Vores SmartLife-produktsortiment er en del af denne udvikling. Da det er nyt sortiment, der dog er fremtidssikret, er emballagen ren og moderne. Emballagen indeholder strukturen med produktbilleder, tydelige ikoner og beskrivelser på flere sprog. Ekstra information føjes til de produkter, der kræver mere viden. Smart-pærerne har f.eks. et energimærke.