Mængdetilbud, leveret af NEDIS

Skab salgsmuligheder ved at spare omkostninger

Maksimér din fortjeneste og opfyld dine kunders behov med intelligent bestilling af en stor mængde. Vi tager os af hele processen lige fra leverandørvalg, fremstilling af emballage og design til den faktiske forsendelse af produkterne.

Mængdetilbud

Har du planer om at sælge en stor mængde af ét produkt? Køb et større parti, gør en bedre handel, og få en højere avance og rentabilitet med produkter af høj kvalitet, som er nemme at bruge og giver valuta for pengene. 
 

Hvad er fordelen for dig?

Vælg-selv-emballage

Emballagen til vores produkter er specialdesignet. Hvorfor er den speciel? Tja, den er baseret på den måde, din kunde scanner gennem produkter. Udover det flotte udseende er emballagen specielt designet til at gøre kundens valg nemmere, uden brug for hjælp fra dine medarbejdere. 

Takket være det ensartede udseende og design af vores produktlinjer kan du frit tilføje flere produkter eller løsninger, når du vil, som kan tilføjes dit mængdetilbud. På denne måde kan du tilbyde en tilpasset løsning til dine kunders individuelle behov. 


Intelligent brug af mængdetilbud

Vores langvarige forhold til forskellige førsteklasses leverandører gør os i stand til at være en pålidelig partner og levere de nyeste relevante kvalitetsprodukter til dig på rette sted og til rette tid. 

Med over 50.000 kunder køber vi større mængder, og med større mængder følger konkurrencedygtige priser for os og interessante avancer for dig! 

''Arbejd sammen med Nedis for at skabe fremragende salgsmuligheder!"

Logistik

Vi tilbyder fleksible logistikløsninger, der lever op til dine krav og ønsker. Lige fra levering fra lager i Europa til levering FOB direkte fra Kina; større mængder kan leveres direkte fra Asien til dit lager. Vores kontor i Kina fremmer alle forsendelser, på denne måde sikrer vi os, at alle produkter sendes til tiden, og at kvalitetsstandarderne overholdes, så vores kunder fritages for risici og ekstra arbejde. Da du ikke har brug for fulde containere med ét produkt fra én leverandør, tilbyder vi blandede containere; du blander forskellige artikler fra forskellige leverandører i én container og betaler blot transportomkostningerne én gang.

Har du planer om at sælge en større mængde af ét produkt?

Få den bedste pris for din virksomhed i et gratis tilbud.
Besøg denne side for yderligere oplysninger.