Your smart business partner for Retail

Din intelligente forretningspartner for detailhandel

Fra komplette in-store koncepter, tydelig emballage, et stærkt mærke til privat mærkning. Vi fuldender dit produktsortiment og gør det lettere for dine kunder at foretage det rigtige valg til deres daglige behov. 

Ja, jeg vil gerne registrere mig

Vælg-selv-emballage

Emballagen til Nedis-produkter er specialdesignet. Hvorfor er den speciel? Tja, den er baseret på den måde, din kunde scanner gennem produkter. Udover det flotte udseende er emballagen specielt designet til at gøre kundens valg nemmere, uden brug for hjælp fra dine medarbejdere.

At vælge produkter, der er pengene værd, er brugervenlige og matcher de daglige behov er blevet nemmere med:

 1. Vælg-selv-ikoner
 2. Professionel fotografering
 3. Livsstilsimage
 4. Tydelig flersproget beskrivelse
 5. QR-kode til online-oplysninger

Hyldekoncepter

Vi tilbyder komplette butikskoncepter for at give dig den bedste support og skabe salgsmuligheder. Takket være et ensartet udseende og design af Nedis-produktlinjer kan du frit tilføje disse produkter uden at blande mærker eller indtryk.

Hvad tilbyder vi?

 • Hyldeløsninger tilpasset dine behov
 • Levering med overskriftskort eller fremvisningsplader
 • Personlig sortimentsrådgivning
 • Klare valg for kunden

Præsentation i butikken

Præsenter dit Nedis-produktsortiment på den bedst mulige måde med butikspræsentationer for at øge dit salg, informere dine kunder og skabe produktbevidsthed.

Hvad tilbyder vi?

 • Bannere
 • Fremvisningsplader
 • Skræddersyede POS-materialer
 • Butiksdisplays

Nedis-produkter giver din butik intelligente alternativer til A-mærker

Privat mærkning

Nedis kan tilbyde dig et komplet koncept for privat mærkning med fuld service, herunder leverandørsøgning, kvalitetskontrol, design og logistik. Er der dele af denne proces, du ønsker at styre selv? Det er også muligt at outsource en del af processen til os.

Mængdetilbud

Forventer du at sælge eller anvende et bestemt produkt i store mængder? Arbejd sammen med Nedis, og nyd godt af denne kæmpe mulighed. Vi tager os af hele processen lige fra leverandørvalg, fremstilling af emballage og design til forsendelsen af produkterne.

Nedis, your smart business partner

Vi forstår, at vores service er din service. Derfor har vi opsat en oplevelseswebside for din kunde. Din kunde kan blive inspireret og finde tydelige oplysninger om Nedis-produkter. Når kunderne beslutter sig for at foretage et nyt køb, kan de finde vores forhandlere via en praktisk Find butik-funktion. Hvis der stadig er spørgsmål, er der en personlig produktekspert, som med glæde hjælper dig og din kunde. 

Vores langvarige forhold til forskellige førsteklasses leverandører gør os i stand til at være en pålidelig partner og levere de nyeste relevante kvalitetsprodukter til dig på rette sted og til rette tid. 

Er du interesseret i at få Nedis som partner?

Bliv forhandler, og få fuld adgang til vores webshop. Eller kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål.