Your smart business partner for Etail

Din intelligente forretningspartner for e-handel

Fra EDI, professionelle fotos, et stærkt varemærke, direkte forsendelse til privat mærkning. Vi fuldender dit online produktsortiment og gør det lettere for kunden at foretage det rigtige valg til deres daglige behov. 

Ja, jeg vil gerne registrere mig

Online produktdata

Etabler forbindelse mellem dine systemer og Nedis, og få glæde af vores produktoplysninger for at booste din webshop og spare tid og arbejde.

  • Professionelle produktbilleder
  • Tydelige produktbeskrivelser og specifikationer
  • Videoer, 360° billeder og meget mere

Lagerinformation i realtid

Brug Nedis Connect til at integrere dine forretningsprocesser med vores for at forhindre restordrer, eliminere procesfejl og automatisere ordrer.

  • Pris- og lagertjek i realtid
  • Automatiser din bestillingsproces

Få mere ud af din webshop med vores intelligente digitale løsninger

Privat mærkning

Nedis kan tilbyde dig et komplet koncept for privat mærkning med fuld service, herunder leverandørsøgning, kvalitetskontrol, design og logistik. Er der dele af denne proces, du ønsker at styre selv? Det er også muligt at outsource en del af processen til os.

Mængdetilbud

Forventer du at sælge eller anvende et bestemt produkt i store mængder? Arbejd sammen med Nedis, og nyd godt af denne kæmpe mulighed. Vi tager os af hele processen lige fra leverandørvalg, fremstilling af emballage og design til forsendelsen af produkterne.

Nedis, your smart business partner

Vi forstår, at vores service er din service. Derfor har vi opsat en oplevelseswebside for din kunde. Din kunde kan blive inspireret og finde tydelige oplysninger om Nedis-produkter. Når kunderne beslutter sig for at foretage et nyt køb, kan de finde vores forhandlere via en praktisk Find butik-funktion. Hvis der stadig er spørgsmål, er der en personlig produktekspert, som med glæde hjælper dig og din kunde. 

Vores langvarige forhold til forskellige førsteklasses leverandører gør os i stand til at være en pålidelig partner og levere de nyeste relevante kvalitetsprodukter til dig på rette sted og til rette tid. 

Er du interesseret i at få Nedis som partner?

Bliv forhandler, og få fuld adgang til vores webshop. Eller kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål.