Din intelligente forretningspartner for B2B

Nedis kan levere produkter med god valuta for pengene til din virksomhed. Når du er på udkig efter kvalitet, fantastisk udseende og design, tydelige produktoplysninger, dine egne mærkevarer til at styrke din virksomhed, samt personlig service, når du eller brugerne har yderligere spørgsmål, er vores service det rette valg for dig. 

Ja, jeg vil gerne registrere mig

Hvad kan vi gøre for dig?

Nedis har været partner med forhandlere i over 35 år. Med elektronik-relaterede løsninger og produkter til brug på og uden for kontoret eller på farten. Vi kan også være din partner. Du vil få at gøre med virkelige personer, der kender dig og er der for dig. Vi forstår som ingen anden, at unikke omstændigheder kan ændre sig over tid. Derfor har vi sammenfattet nogle af dine muligheder i forskellige situationer:

Kontor- og arbejdsmiljø

Uanset om du eller dine medarbejdere er på farten, arbejder på kontoret eller har et andet miljø, bliver I mere afhængige af elektronik eller elektronik-relaterede produkter. Vi garanterer kvalitet, brugervenlighed, tydelig information og personlig service. Udover at produkterne er god valuta for pengene, kan du drage fordel økonomisk ved at købe direkte hos os.

Medarbejder markedsføring

Medarbejdere er ambassadører for virksomheden. Stolthed og identitet kan være vigtige faktorer for et velfungerende team. Udstyr din virksomhed med mærkevarer og se dine medarbejdere blive en del af en stærk, forenet gruppe. Privat mærkning kan give dig denne service fra indkøb til levering og service. 

Uddelingsmateriale og reklamevarer

At gøre dit brand stærkt med uddelingsmateriale eller ekstra produkter til din service kan være en fantastisk mulighed. Ligesom os vil du have de bedste produkter og den bedste service til dine kunder. Nedis kan tilbyde dig elektroniske eller elektronik-relaterede produkter til at føre virksomheden videre til næste niveau. Du kan endda bruge dit eget mærke med privat mærkning for at styrke den fulde oplevelse. Med online og offline produktoplysninger, produkter, som er klar til brug, og garanteret kvalitet kan du læne dig tilbage, mens dine kunder bliver glade.

Leverandør- og servicepunkt

Alle vores produkter er nemme at installere, ofte forprogrammerede lige fra kassen. Hvis noget kræver lidt opsætning, vedlægger vi en tydelig vejledning i kassen eller giver hver bruger flere oplysninger online, og hvis der opstår et problem, har vi en supportafdeling, som kan hjælpe din virksomhed og brugeren online. 

Gør din virksomhed i stand til at udrette mere med nemme, intelligente elektroniske løsninger, som giver god valuta for pengene.

Privat mærkning

Nedis kan tilbyde dig et komplet koncept for privat mærkning med fuld service, herunder leverandørsøgning, kvalitetskontrol, design og logistik. Er der dele af denne proces, du ønsker at styre selv? Det er også muligt at outsource en del af processen til os.

Mængdetilbud

Forventer du at sælge eller anvende et bestemt produkt i store mængder? Arbejd sammen med Nedis, og nyd godt af denne kæmpe mulighed. Vi tager os af hele processen lige fra leverandørvalg, fremstilling af emballage og design til forsendelsen af produkterne.

Er du interesseret i at få Nedis som partner?

Bliv forhandler, og få fuld adgang til vores webshop. Eller kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål.