5 Smart Home -tendenser i 2019, du skal kende til

Varmen tænder, når du kommer hjem – og slukker, når du sætter dig ind i bilen. Tænd lysene med et tryk på din smartphone, og tag et kig på dit overvågningskamera, uanset hvor du er. I et Smart Home er det ikke fremtiden, det er nutiden.

Smart Home -produkter er udviklet til at gøre vores hverdag lettere, smartere og mere behagelig. Hver dag udvikles nye, smarte produkter, der præsenterer en løsning på problemer, du ikke vidste, du havde. I denne artikel hjælper vi dig med at finde vej i Smart Home -verdenen ved at beskrive de 5 største Smart Home -tendenser i 2019.

Vil du holde dig opdateret? Tjek os ud på Facebook !

Tendens 1: Sig goddag til din nye smart-højttaler

Hej Google, Hej Alexa eller Hej Siri er ord vi kommer til at høre oftere i 2019. Det er blevet helt almindeligt at tale med en digital assistent på din smartphone. Og i år kommer disse assistenter helt ind i din stue.

Google Home, Apple Homepod og Amazon Echo – alle smart-højttalere, der muliggør stemmestyring af dit Smart Home . Ja, det betyder, at du kan tale med dit hus.

Bed Alexa eller Google om at tænde lyset, sænke termostaten eller tænde enheder, der tilsluttet med smart-stik. Ud over at give dig endnu større kontrol over dit Smart Home kan højttalerne også fortælle dig om vejret, de seneste nyheder eller måske en godnathistorie.

Tendens 2: Spar energi på en nem og behagelig måde

Med de stadigt stigende energipriser og den igangværende klimadebat er energibesparelse et populært emne i 2019. Og det vil det blive ved med at være i mange år fremover. Du kan spare på energien ved at sidde i et koldt og mørkt hus, men det er der ingen, der vil. Heldigvis kan et  Smart Home  give dig en langt mere behagelig løsning.

Energibesparelser starter med indsigt i dit energiforbrug. Vores smart-stik med strømmonitor give dig et overblik over energiforbruget i det stik i  SmartLife  -appen. Det giver dig en nem indsigt i den mængde energi, dine husholdningsapparater bruger. Bryder du dig ikke om de tal, du ser? Afbryd strømmen med et tryk med fingeren.

Smart-belysning er også en nem løsning til at spare yderligere på energien. Ikke nok med, at det bruger den nyeste LED-teknologi, men muligheden for at styre det ved at bruge din smartphone er endnu en fordel. Lad aldrig lyset være tændt i rum, du ikke opholder dig i. Med et tryk på din smartphone eller en med talt kommando til din smart-højttaler kan du nemt slukke for lyset.

Tendens 3: Farvel til overvågningskameraet og goddag til smart-videodørklokken

Bruger du et (smart) overvågningskamera til beskytte dit hus? I år bliver året for smart-videodørklokken. Det indbyggede kamera giver dig mulighed for at se, hvad der sker udenfor din dør, men byder også på meget mere.

Har du nogensinde overvejet, om du kunne tale med det lokale bud, byde din familie velkommen fra køkkenet eller få en meddelelse på telefonen, hvis der ankommer en uventet gæst? En smart-dørklokke gør dette muligt allerede i dag.

Udskift din nuværende dørklokke, og få en hurtig og smart løsning, der forbinder dit nuværende overvågningskamera, så du får et endnu mere sikkert miljø.

Tendens 4: Et smartere hjem uden en Smart Home -hub eller -bro

 Smart Home  er kun så smart som dets svageste led. Typisk er en  Smart Home -hub eller -bro det sårbare element. En hub bruges til at forbinde forskellige mobile enheder med hinanden og internettet. Uden den er selv de mest smarte enheder ikke så smarte.

De nyeste teknologier gør det muligt at tilslutte mobile enheder uden brug af en hub. Enhederne kan sluttes direkte til dit trådløse netværk. Det gør oprettelse og udvidelse af et  Smart Home  nemmere og mere fleksibelt.

Alle  Smart Home -produkter fra Nedis®  SmartLife   kan sluttes til dit trådløse netværk direkte fra æsken. Download appen til Android eller iOS, og link dine  SmartLife -produkter til din personlige konto. Du bestemmer selv, hvor smart dit hjem skal være.

Tendens 5: Giv et Smart Home som gave

Har du været til en fødselsdag for nylig? Der er en stor chance for, at  Smart Home  var et af de emner, der blev drøftet, eller måske endda fremvist. Smart-produkter er hotte, og, typisk, mændene er stolte af deres nye smart-løsninger.

Det gør et  Smart Home -produkt til den perfekte gave til fødselsdage, særlige begivenheder eller ferier. Med et stadigt voksende udvalg af muligheder og nemheden ved en direkte Wi-Fi-tilslutning gør det til en smart gave til dine venner. Der er ikke brug for ekstra investeringer, og det er nemt at tilføje endnu flere  Smart Home -produkter.

Nu kender du alle de største  Smart Home -tendenser i 2019. Hvilket smart-produkt er starten på dit personlige  Smart Home ?