Smart LED-pærer fra Nedis®

Smart-belysning er ikke blot en trend, men også en stor udvikling. Og det er en skam, at de fleste smart-pærer ikke kan vinde en designpris. Det betyder, at du ofte er nødt til at vælge mellem en stilfulde lampe eller en standard Smart Home-pære. Men med Smart LED-pærer fra Nedis® er det noget, der hører fortiden til. Det er design kombineret med smart-teknologi.

Smart, unik belysning med et smukt design

Nedis® er en af de første firmaer med en lang række smart-pærer, der virkelig kan ses. Med disse LED-pærer får det varme lys kendt fra tidligere "gamle" lyspærer i dit hjem, men på en energibesparende og intelligente måde. Pærerne kombinerer retrodesign med fremtiden, hvilket giver et komplet udvalg af Smart LED-pærer. Du finder tre størrelser i vores udvalg, i to farver. Så du kan altid finde en pære, der passer til din indretning.

Fordelene ved Nedis® Smart LED-pærer

• Smart LED-pære, der kan ses
• Let at bruge takket være Wi-Fi-forbindelse, uden en hub eller bro
• Elegant design, transparente glaspærer
• Dæmpbar, uden eksterne dæmpere
• Stemmestyring med Google (Home) Assistent og Amazon Alexa
• Nem betjening, brug appen eller stemmestyring
• Gratis Nedis® SmartLife-app
• Nem at programmere, automatisk tænd og sluk

Sæt stemningen

Du kan meget nemt skabe den perfekte stemning i enhver situation. Da disse nye pærer kan dæmpes, kan du justere dem perfekt i SmartLife-appen til forskellige scener, en planlagt indstilling, som du kan navngive. Du behøver derfor ikke længere eksterne lysdæmpere med denne praktiske funktion.

Nemt at justere – din SmartLife-lyspære

Du behøver ikke at have teknisk viden for at bruge dine nye smart-pærer. Du skal bare have en Nedis® SmartLife-pære, Nedis® SmartLife-appen og en Wi-Fi-forbindelse. Tag pæren ud af emballagen, og følg instruktionerne for at slutte pæren til appen. Efter tilslutning til Wi-Fi-netværket vises pæren i oversigten i appen, og du kan tænde, slukke eller dæmpe den. Du kan også styre pærens indstillinger via stemmekommandoer i Google (Home) Assistant og Amazon Alexa. Indstil for eksempel lyset baseret på solnedgangen eller tidspunktet. Du kan også indstille scener, som du kan bruge til en fest eller romantiske omgivelser.

Nedis® SmartLife-appen

Appen, der gør dit Smart Home muligt. Den er det centrale punkt, hvor du tilslutter alle din Nedis® SmartLife-produkter. Det betyder, at pærer også nemt kan sammenkædes med andre SmartLife-produkter, og at alle kan betjenes via appen. Herfra kan du betjene alt Nedis® SmartLife-produkter hurtigt og nemt, og du gøre hverdagen meget lettere og sjovere.