Bæredygtig levevis i tre trin

Chokerende nyhed fra FN: På trods af den indsats, der blev indledt i 2015, stiger temperaturen stadig og vil gøre det i de kommende år med negative virkninger. Det er dog ifølge FN ikke for sent. Vi kan stadig tage de forholdsregler, der skal til for at hjælpe miljøet. Men det skal gå hurtigt. Vi kan ikke længere vente, og de kommende år er afgørende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at tage bæredygtige valg i tre trin, både i og uden for dit hjem. 
 

Trin 1. Bæredygtig belysning med LED

Med udfasningen af de gamle elpærer er LED metoden til at oplyse dit hus. LED-lys er et gennemprøvet miljøvenligt koncept. En 9,5 W LED-lampe giver dig lige så meget lys som en gammeldags 60 W pære. Ulemperne ved LED – at lyset ikke er behageligt og imødekommende – er et argument, der hører fortiden til. Moderne LED-lamper giver dig et varmt, hvidt lys, ligesom de gamle pærer, men med meget mindre brug af værdifuld energi. Derfor er der ikke længere gode grunde til at bruge gamle elpærer længere. Selv stemningsbelysning fås med LED-teknologi i dag – og det er også muligt at få lys med retrolook. Det betyder, at du både kan spare på energien og have flotte lamper. 
 

Hvis du udskifter alle pærer med LED, reducerer du CO2-udslippet med 698 kg. Det er et stort skridt for at minimere klimaændringerne. 
 

Trin 2. Se dit energispild i standbytilstand med et smart stik

I gennemsnit spilder en normal husholdning 450 kWh energi om året. Det er hovedsageligt energi, der går tabt fra enheder i standbytilstand, eller når du lader et kabel være tilsluttet uden at tilslutte udstyr til det. 

Med Nedis® SmartLife-stikket med monitor kan du nemt se og reducere dit energispild. Du kan nemt tilslutte dette SmartLife-produkt mellem dine elektroniske produkter og din stikkontakt og gøre den til en kilde til information. Du kan tjekke dine enheder via Nedis® SmartLife-appen, hvor du kan se, hvor meget energi enheden bruger, og hvordan forbruget har været over tid. Bruger enheden energi, når du ikke bruger den? Sluk for den med ét tryk på din smartphone. 

Når du reducerer dit energispild, gør du ikke kun noget godt for miljøet, du sparer også på omkostningerne. 
 

Trin 3. Få et intelligent og bæredygtigt hjem med Nedis® SmartLife

Smart Home-løsninger gør ikke blot dit liv lettere, men kan også bidrage til et miljøvenligt hjem. Alle intelligente lamper har LED-teknologi, og smart-sensoren sikrer, at din udendørs belysning først tændes, når der registreres bevægelser. Har du nogensinde glemt at slukke lyset? Det er ikke noget problem længere. Med SmartLife-appen kan du nemt styre din belysning via din smartphone.

En anden intelligent løsning til bæredygtig levevis er f.eks. det smarte vægstik, du kan bruge til solmarkiser. Om sommeren kan du forhindre, at dit hjem bliver for varmt og undgå omkostninger til aircondition. Om vinteren kan du holde varmen inde og den kølige luft ude, så du undgår omkostninger til opvarmning. Begge metoder hjælper dig med at spare penge, spare energi og reducere din CO2-udledning. Kontakten sikrer, at du bliver mere bæredygtig, og du kan nemt bevare kontrollen med den praktiske SmartLife-app.

Med Nedis® SmartLife får du ikke bare et intelligent hjem, det bliver også bæredygtigt.